Formanden for H-bådsklubben Henrik Toft er imponeret over forberedelserne til DM i H-båd 2015.

 

Henrik-Toft.jpg

Jeg har haft fornøjelsen at være til møde med Styregruppen for DM i Vejle. Sejlklubben Neptun Vejle ville gerne vise, hvad de har tænkt sig der skal ske under DM.

Jeg må sige at jeg blev imponeret! Vejle folket har virkelig tænkt sig godt om, og de vil gå langt for at DM skal blive ”et fantastisk DM - både på land og til vands - ingen vil glemme…” som stævneleder Jesper Nørbo Sørensen udtrykker det.

Det er vigtigt for Vejle, at alle har en god oplevelse. Det gælder også de forhåbentlig mange familier, der tager med til DM. På land vil man kunne følge sejladserne via Trac Trac, og der vil også hver dag være tilbud om sjove oplevelser for både store og små, der er taget med til DM.

Håbet er også at alle andre gæster på havneområdet og oppe i Vejle by kan mærke ”suset” fra konkurrencen på fjorden.

Selve havneområdet som er nyt med nye klubhuse, bade- og toilet forhold, campingforhold, moleområde med hyggemuligheder, barområde og bespisningsområde er bare i topklasse og lover godt. 

Sejlklubben Neptun Vejle har virkelig tænkt sig at gå ”en ekstra mil” for at vi skal få et helt fantastisk DM 2015. Og så ligger havnen jo midt i Vejle – tæt på butikker, lige ved Nørreskoven og stranden.

Alle detaljer virker til at være på plads, og Sejlklubben Neptun Vejle er klar til at afholde det første store stævne i mange år.

Få dit team meldt til DM nu og tag din familie med. Jeg tror det bliver stort – det lover Sejlklubben Neptun Vejle.

 

Med venlig sejler hilsen

Henrik Toft

Formand for Danske H-Bådssejlere

Logo04.png