Der er åbnet for den endelige tilmelding til DM i H-båd i Vejle, og vi opfordrer alle til at tilmelde sig så hurtigt som muligt. 

IMG_9086A.jpg

 

Du skal tilmelde dig på hjemmesiden under TILMELDING. Hvis du følger linket kommet du videre til tilmelding, hvor du skal vælge, om båden har en besætning på 3 eller 4 mand. Her kan du også se, hvem der er tilmeldt stævnet. 

Der kan være problemer med Nemtilmeld, hvis du bruger iPad eller iPhone. Hvis du oplever dette, så brug en anden platform som PC eller Mac.

Bemærk mad til besætning er med i prisen, men da vi ønsker at kende antal, så skal du stadig vælge antal personer til spisning. Du har mulighed for at vælge og betale for flere til spisning, hvis familie eller andre deltager. 

Vi arbejder også på, at deltagere får udleveret en kvalitets T-shirt til minde om et fantastisk stævne. Derfor kan man også vælge størrelser på T-shirts i tilmeldingen uden udgift for deltagere.

Spileren er sat mod DM og Sejlklubben Neptun Vejle takker for den store opbakning fra sponsorer, der støtter arrangementet. Som deltager kan du glæde dig til rigtig mange flotte sponsorpræmier.

Vejle Kommune har også valgt at støtte stævnet, og vi takker for den store opbakning, der har stor betydning for arrangementet.

Du finder mere om tilbud til familien på stævnets hjemmeside her: Familien & Vejle.

Vi ses til et fantastisk stævne i Vejle!

 

Sejlerhilsen

Jesper Nørbo Sørensen, stævneleder

Logo04.png